Olympic Beach - Görögország

greekland.hu

görögország, Olympic Beach

Olympic Beach


görögország, Olympic Beach

Olympic Beach | Olympic Beach szállások | Olympic Beach képek

Képek és szöveg Busai Anikó

Olympic Beach egy üdülőfalu Észak Görögországban, Pieria megyében, Katerinitől kb. 8 km-re, Paraliától pedig kb. 3-4 km-re helyezkedik el. Paraliával egy kiépített tengerparti sétány köti össze. A Görögországba utazók egyik kedvenc úti célja Olympic Beach, mert kiváló természeti adottságai mellett minden adott a szórakozáshoz és a kikapcsolódáshoz egyaránt minden korosztálynak. Paralia közelsége miatt a fiatalok is kedvelik, mert egy kellemes sétával akár gyalogosan is elérhető, ha szórakozni vágynak. Strandja jól felszerelt, számos sport- és vízisportra van lehetőség. Hosszú, aranyló homokos tengerpart és kristálytiszta, fokozatosan mélyülő víz jellemzi, ami miatt a kisgyermekes családoknak is vonzó üdülési lehetőséget jelent. A part mentén parkosított zöldövezet, játszótér van kialakítva a gyermekek számára. Sétáló utcák, éttermek sokasága, hangulos tavernák, bárok, üzletek sokasága várja a látogatókat.

Bérelhető kerékpár, motor- és autó, ami ajánlott, hiszen rengeteg látnivaló van elérhető közelségben. Emiatt kirándulások kiindulópontjának is megfelelő hely Olympic Beach, vagy ahogy mostanában már szerepel az útjelző táblákon: Olympiaki Akti.

Szállások Olimpic Beach -en

A közelben helyezkedik el Katerini, a megyeszékhely, ahová Paraliáról helyközi busszal könnyedén el lehet jutni, Thesszaloniki is busszal elérhető. Jegyek trafikokban, vagy a helyi üzletekben, vagy akár a buszokon is kaphatók.görögország, Olympic Beach

görögország, Olympic Beach görögország, Olympic Beach

görögország, Olympic Beach2006-2015© GreeKLanD - Görögország az utazók szemével
Kapcsolat | Impresszum | Médiaajánlat
A Greekland.hu hozzájárulása nélkül TILOS az oldal egészét vagy részét felhasználni, másolni!