Vourvourou - Görögország

Közeli látnivalók

greekland.hu


Vourvourou
P.J. leírása alapján, képek P.J.


A Chalkidiki félszigeten is azon belül a Sithonia félsziget keleti oldalának középtáján található. Sartitól északra kb. 30 kilóméterre. A környék Érdekessége, hogy rendkívül változatos, szép, szabdalt partja van, sziklás, homokos, gömbölyű homoksziklás szakaszokkal váltva egymást. Sokan járnak ide Satriból strandolni, lassan mélyülő vize a gyerekes családoknak kiválló (Karidi Beach).
A település csendes, nagyon nyugodt inkább üdülőfalu mint halászfalu. Egy este alat könnyen bejárható. Állítólag sok a visszatérő vendég, pl. a motorcsónakokat akár télire ott lehet hagyni, csak a gondnokkal kell egyeztetni.
Több taverna és étterem várja a vendégeket megfizethető áron. A közelben több kemping is található. Az apartmanok felszereltsége a szokásos felszereltségű, nagy udvarral, nem olyan vásosiasak.

Rena apartmanház: egy terasz tartozik hozzá ami nem elszigetelt, külön hálószoba, nappali beépített konyhasarokkal, hűtő, elektromos tűzhely. Ágynemüt, törülközőt adnak.

Halkidiki, Vourvourou, Rena Apartman ház Halkidiki, Vourvourou, Rena Apartman házHalkidiki, Vourvourou Halkidiki, Vourvourou Halkidiki, Vourvourou

Halkidiki, Vourvourou Halkidiki, Vourvourou

Halkidiki, Vourvourou Halkidiki, VourvourouKözeli látnivalók

2006-2015© GreeKLanD - Görögország az utazók szemével
Kapcsolat | Impresszum | Médiaajánlat
A Greekland.hu hozzájárulása nélkül TILOS az oldal egészét vagy részét felhasználni, másolni!