Álomvilág....

Összes élménybeszámoló >> Lefkada / Lefkada

Álomvilág....

Készítette: macoka77
Helység: Lefkada / Lefkada


2007 szeptemberében mentünk barátnömmel Lefkada szigetére nyaralni két teljes hétre. Ez idö alatt bejártuk az egész szigetet, felfedeztük a gyönyörübbnél gyönyörübb partokat. Olyan élményben és látványban volt ott részem, hogy a mai napig ebböl táplálkozom és várom, hogy újra meglátogathassam e fantasztikus országot.
Nidriben volt az apartmanunk, de nem volt egy egész nap amit ott töltöttünk, mert mindig mentünk felfedezö útra. Körberobogóztuk a szigetet és ezt ajánlani tudom mindenkinek aki úgy dönt, hogy ellátogat erre a gyönyörü szigetre. Ezen kirándulások alkalmával jutottunk el lélegzetelállító partszakaszokhoz: Porto Katsiki, Egremni, Kathisma. Ez mind a sziget nyugati oldalán fekszik, ahol óriási fehér sziklák és türkizkék tenger varázsolja el az odalátogatót. Olyan csoda részese voltam, amit szavakkal elmondani, betükkel leírni nem lehet, ezt mindenkinek látni kell!!!!
Lefkada elött is jártam már Görögországban, az elsö nyaralás Stavrosban volt, én ott lettem szerelmes :) ami utánna csak fokozódott és azthiszem elmondhatom, hogy Lefkadán olyan mértéküvé vált, ami elképzelhetetlen.
Oszd meg másokkal is: Facebook megosztás


2006-2015© GreeKLanD - Görögország az utazók szemével
Kapcsolat | Impresszum | Médiaajánlat
A Greekland.hu hozzájárulása nélkül TILOS az oldal egészét vagy részét felhasználni, másolni!